Happy DO ッ
23 May
23May


Огромното присъствие на женска енергия е това, което прави жената по-жена.

О, не! Нека не делим енергията по пол!

Всички притежаваме и от двата вида енергия - мъжка и женска. В даден момент превес има едната от тях. Умението да ги поставяме в хармония е начинът да се чувстваме добре в тялото си, с ума си, с положението си в заобикалящия ни свят.

Сега обаче ми се иска да си поговорим за женската енергия. Докато разпознавате тази енергия и сте в контакт с нея, тя ще блести по-ярко. Хубаво е и да знаете как да използвате тази енергия, за да работи тя най-добре за вас.

Независимо дали разпознавате тази енергия в себе си или не, другите я виждат във вас като чар, харизма и увереност. Вашата доминираща женска енергия е тази, която ви помага да се откроите в тълпата и да бъдете забелязани. Не е лесно да игнорирате или забравите жена, чиято женска енергия вибрира на високи честоти.

В случай, че имате проблеми да забележите кога женската ви енергия е в своя пик, прочетете нататък. В тази статия ще намерите 19-те лесни за забелязване признака на висока женска енергия.


Как да разпознаете високата си женска енергия?


Всички ние имаме мъжка и женска енергия в себе си - Ин и Ян, действие и покой. Докато жените са склонни да имат повече женска енергия и по-малко мъжка, мъжете ще имат повече мъжка енергия, отколкото женска. Въпреки че това е някакъв вид обобщение, не винаги нещата се случват по логичния начин. Мъжете може да имат висока женска енергия, а при жените да доминира мъжката.

И така, тази статия е предназначена за всички, за да определят дали имат доминираща женска енергия.

Да започваме.


1. Вие сте състрадателни и грижовни

Склонни сме да ви определяме като „майчински тип“ хора. Вие изпитвате силно желание да защитавате и помагате на другите. Изпитвате нужда да ги направите щастливи и удобни. Изпитвате силно желание да се грижите за другите. Правите това не като задължение или дълг, а защото утешаването на другите ви дава чувство на удовлетворение и цел. Всъщност вие се наслаждавате и този акт ви дава посока в живота.

Не само вашите събратя се възползват от вашата добронамереност. Вие обичате всички живи същества на тази планета, включително животни и растения.


2. Никога не криете привързаността си

Не само че обичате другите, но и не се колебаете да го покажете. Вашата демонстрация на любов и привързаност е трудно да се пропусне. Вие прегръщате, целувате и обичате да се гушкате. Освен физическото проявление на любовта си към другите, вие сте либерални с думите си, като позволявате на другите да разберат чувствата си.
За някой в романтична връзка с партньор с висока женска енергия PDA(public display of affection) е норма.


3. Вашата интуиция е активна

Жените винаги са свързани с интуицията. Интуицията е способността да се разбере нещо от инстинктивно усещане, а не от съзнателни разсъждения. Твърди се, че това е работа на активно подсъзнание.

Жените с висока женска енергия са склонни да бъдат чувствителни към емоциите и мислите на другите. Те могат да улавят нюанси от впечатленията в подсъзнанието си, дори ако те се основават на неизказани думи или невидими действия


4. Вие сте чаровни

Имате магнетична личност и другите ви намират за привлекателни. Вратите се отварят за вас, без да се стараете твърде много. Хората ви посрещат с отворени обятия и възможностите чукат на вратата ви. Вие се откроявате във всяка тълпа със своята магнетична личност и другите са неудържимо привлечени към вас.
Може да не осъзнавате какво се случва, но вие намирате живота много по-лесен от другите. Когато другите се оплакват колко труден е животът им, ви е трудно да се свържете с тях.


5. Вие сте привлекателни и чувствени

Имате нещо повече от физически привлекателни черти и очарователно поведение. Това кой сте в основата на вашето същество е нещо, което ви прави чувствен човек за другите. Това е еклектична комбинация от осъзнаване на случващото се около вас и реагиране по подходящ начин, познаване на ума ви и това, което искате да постигнете в живота, и благодарност и признателност за всички благословии.

Знаете колко е ценно да живеете в момента и да сте благодарни за добрите неща в живота си. Нямате вина, когато се наслаждавате на удоволствията, които животът предлага.6. Вие сте топъл и спокоен човек

Други смятат, че лесно се разбирате с вас. Никога не губите теми за разговор с другите. Когато са с вас, хората откриват, че разговорът тече без прекъсване. Това кара другите да се чувстват комфортно с вас и привлечени към вас.

Хората могат да видят вашата искреност и добри намерения без много усилия. Нищо чудно, че искат да се сприятеляват с вас, когато видят приветливото ви сърце.


7. Любовта ви към другите е за всички

В сърцето ви няма капка омраза или негативни чувства. Това става ясно на другите от вашия открит подход. Другите могат лесно да видят, че мислите това, което казвате. Всички те са очаровани от вашата широка приветлива усмивка и приятелско поведение.

Докато другите ви разбират такива, каквито са, на вас също ви е лесно да изразявате любовта и привързаността си към другите. Нямате проблем да преобразувате емоциите си в думи и да уведомите другите какво всъщност чувствате към тях. Няма място за недоразумения или неразбиране.


8. Вие сте наясно с емоциите си

Докато някои може да трябва да копаят дълбоко, за да разберат какво чувстват към даден човек или инцидент, вие никога не сте се сблъсквали с тази дилема. Знаете точно къде се намирате и какво чувствате по въпроса. Експертите наричат това емоционална интелигентност.
Вашата висока емоционална интелигентност ви помага да се справяте с лекота в трудни ситуации. Вашата незабавна реакция винаги е на място. Не само вашите собствени чувства, вашият висок EQ ви позволява да усетите през какво преминават другите и да им съчувствате.


9. Приемате слабостта си

Знаете и приемате, че не сте перфектни. Вие осъзнавате, че сте слаби в някои аспекти и ви е трудно да се отървете от тази слабост, въпреки всичките си усилия. Вече сте спрели да се борите с това. Вие сте добре с това.

Винаги, когато е възможно, обръщате масата на своите слабости и ги превръщате в свои силни страни. Това не е лесно за вас. Изисква се много смелост, убеденост и вяра в себе си, за да преминете през този процес. В същото време не смятате слабостта си за пречка или уязвимост.


10. Смятате връзките за най-важни

Вие сте напълно отдадени във всичките си връзки. Опитвате се да дадете своите 100% на всеки, с когото общувате. Въпреки че очаквате същото от другите, знаете, че това не е практично. Дори ако другите ви разочароват, вие продължавате да бъдете лоялни и всеотдайни, с надеждата, че другият човек ще се вдъхнови от вас и ще се промени към по-добро.

Винаги сте до семейството и приятелите си. Можете да усетите нуждата им от помощ без те да да са я поискали директно и ще дадете помощ без да очаквате същото. Може да се каже, че процъфтявате в общуването с другите и много се наслаждавате на човешката компания.11. Вие живеете в момента

Разбирате важността на настоящето и не губите времето и енергията си, тревожейки се за миналото и бъдещето. Постигнали сте мир с миналото си и не намирате за необходимо да прекарвате времето си в планиране на бъдещето си.

Приемате нещата спокойно и се наслаждавате на всеки момент. Това ви помага да избегнете нежелан стрес и безпокойство.


12. Творческата ви страна е активна

Обичате красивите неща и вашата креативност е много ценена от всички. Вие намирате правилния творчески изход за таланти, било то рисуване, танци, музика, готвене, фотография или писане. Когато се занимавате с творчески занимания, изпитвате огромно чувство на щастие и удовлетворение.

Имате неограничено въображение. След като оставите въображението си да се развихри, то подхранва вашата креативност.


13. Вашата страст е безгранична

Вашата страст блести ярко във всичко, което правите. Другите могат лесно да разберат вашата отдаденост и искреност във всичките ви усилия. Те намират вашата страст за вдъхновяваща и дори се присъединяват към вас в усилията ви. Дори когато се сблъсквате с неуспехи, вашата страст е тази, която ви помага да преодолеете препятствията и да постигнете успех.

Във всичко, което правите, вашата цел е да донесете положителна промяна и да направите живота по-добър за всички.


14. Не криете несъвършенствата си

Вие сте първият, който признава грешките си и факта, че се проваляте въпреки най-добрите си усилия. Вие сте наясно със своите слабости и се опитвате да се подобрявате през цялото време. Вие успявате в това до известна степен и се гордеете с това.

Научихте се да приемате негативите си заедно с позитивите. Приемате, че сте хора и е добре да правите грешки. Учите се от грешките си и се опитвате да не ги повтаряте.


15. Връзките ви са здрави и дълготрайни

С толкова много позитиви в характера ви, не е чудно, че се свързвате добре с другите. Независимо дали става въпрос за романтична връзка или такава с членовете на вашето семейство и приятели, вие се опитвате да дадете всичко от себе си и да дадете най-доброто от себе си.

Жените с висока женска енергия са особено успешни в своите романтични връзки, тъй като любовта, обичта и привързаността идват естествено за тях.16. Поставяте здрави лични граници

Вие наистина се свързвате добре с другите, но никога не позволявате на другите да ви манипулират или злоупотребяват с вашата приветливост и добро сърце. Смятате границите за жизненоважни за здрави взаимоотношения. Вие ги изписвате с яснота и налагате границите без колебание.

Знаете, че това може да обиди някои, но се придържате към него въпреки съпротивата на други. Вие сте наясно със собствената си стойност и знаете как да се грижите за себе си.


17. Вие вярвате в грижата за себе си и любовта към себе си

Докато някои смятат това за егоистично поведение, вие смятате, че те са жизненоважни за вашето щастие и благополучие. Знаете, че можете да направите другите щастливи само когато вие самите сте щастливи. И можете да помогнете на другите само когато сте в добро настроение.

Като част от грижата за себе си и любовта към себе си, обръщате внимание на храната, която ядете и отделяте време за редовни упражнения. Отдавате значение на това да изглеждате и да се чувствате добре в собствените си очи.


18. Вие сте уверени и изпълнени с надежда

Всички ви наричат позитивен човек и вие сте точно такъв. Винаги можете да успеете да видите плюсовете във всяка ситуация, а не негативите. Това ви помага да вземате правилните решения и да се чувствате уверени.
Напълно се доверявате на преценката си и не таите никакви съмнения в ума си. Винаги сте се ръководили от инстинктите си и сте следвали това, което сърцето ви иска.


19. Черпите сила от своята женственост

Вие сте наясно с високата си женска енергия и никога не се опитвате да я скриете. Знаете, че високата ви женска енергия ви помага да бъдете това, което сте. Смятате своята женственост за свой актив и сила. Вие разчитате на женствената си страна да правите нещата по свой начин и да постигате успех.

Не вярвайте, че да проявявате нещо "женствено" е недостатък или слабост. И не мислите, че да обичате, да се грижите и да помагате на другите са неща, от които трябва да се срамувате. Носете своята женственост с гордост.


Имате ли твърде много женска енергия?


Знаете, че имате висока женска енергия, но прекалено ли е? Твърде "женствено" за ваше добро ли е? Всъщност същият въпрос често се задава и за мъжката енергия. Може ли да имате твърде много мъжка енергия?

Няма такова нещо като твърде много женственост или женска енергия. Същото важи и за мъжката енергия. Когато излъчвате много женска енергия, другите ще ви намират за неустоими и естествено привлечени от вас. Чарът и грацията на никого не са излишни.

Не само мъжете са привлечени от вашата женска енергия, но и други жени и деца, особено бебета, ще ви намерят за очарователна и привлекателна. Хората просто обичат да са близо до вас и да общуват с вас.

Вашата висока женска енергия идва чрез нещо като „може да се направи“ отношение и емпатично поведение. Интуицията ви ще бъде изострена и ще ви помогне да вземете правилните избори и решения. Превръщате несъвършенствата си в свои активи и не се срамувате от провалите си.

Просто се чувствайте спокойни, никога няма да имате твърде много женска енергия. Колкото повече имате, толкова по-добър човек ще бъдете.


В заключение, но и като начало


Нивото на женската енергия, както и на мъжката, при всеки човек варира и как тези енергии се използват определя характера на човека. Доверете се на интуицията си и направете това, което е правилно за вас. Не можете да сбъркате с този подход. Но се уверете, че не пренебрегвате или отхвърляте своята женственост, а по-скоро я прегръщате.

Ако все още не сте наясно с наличието на висока женска енергия, използвайте тези признаци, за да го разберете. Може да се наложи да събудите тази женска енергия, преди да я използвате добре. Няма ограничение за това, което можете да постигнете с вашата женска енергия.Коментари
* Имейлът няма да бъде публикуван в сайта!