Лична Консултация

40 минути само за теб
твоите нужди и твоите проблеми


oт подкрепа, съвет или помощ запиши се за лична среща и ще намерим най-подходящото за теб решение в настоящия момент. 

В тази консултация ще се фокусираме върху конкретни проблеми, които ти пречат да имаш време за себе си, да си по-организирана или да се разбираш с финансите си. В рамките на 40 минути ще се фокусираме върху най-належащия от тях. За останалите може да са нужни повече срещи.


Какво обещавам да направя?


☀️ Да посветя това време само на теб и твоите предизвикателства.
☀️ Да съм искрена с теб и да споделя всичко, което може да промени живота ти завинаги, дори да са неща, които ти самата не подозираш или не признаваш за себе си.

☀️ Да те насоча към нови за теб практики, навици, дейности или мои авторски "инструменти", които да подобрят начина ти на живот.
☀️ След консултацията може да се чувстваш объркана, изпълнена с оптимизъм или тъга, но със сигурност вече ще знаеш много повече за поведението си и ще имаш нова посока пред себе си.


Какво очаквам от теб?


☀️ Да си готова за действие и трансформация – ще ти дам препоръки и насоки, затова е важно да имаш желание, смелост и нагласа да ги приложиш. Вероятно някои от тях ще са ти познати, но никога да не си мислела, че ти трябват.
☀️ Точност – безкрайно ценя времето на всеки и в тази консултация давам много от себе си. За да е ползотворна, е добре ти също да си на същата вълна. Ако закъснееш за срещата, означава, че ще работим по-малко в оставащото време.
☀️ За мен е изключително важно ти да постигнеш целта си, да тръгнеш по пътя на удовлетворението, да пуснеш радостта в живота си. Няма смисъл да купуваш поредния курс, да посетиш поредния уебинар, да се срещаш с поредния консултант, ако няма да следваш начертания път за промяна. Запазвам си правото, ако не следваш препоръките ми, да откажа следваща консултация с теб.


Условия


  1. Час за онлайн лична среща с мен се запазва след предварително заплатена сума с банков превод и маркиран час. След заплащане ме уведоми по имейл - hi@domoments.eu! За дата и час попълни формата по долу. 
  2. При неявяване в уговорения ден и час или отмяна на часа в същия ден, закупената консултация се счита за изпълнена.
  3. Можеш да отложиш и/ли промениш часа на срещата при наличието на свободни часове в календара най-късно до 2 дни преди маркираните от теб предходни. Уведоми ме по имейл - hi@domoments.eu!
  4. Продължителност на консултацията 40 минути.
  5. Заплатените суми за лична консултация не се възстановяват по банков път.
  6. Личните консултации се считат за индивидуална поръчка съгласно чл.57 ал. 3 от Закона за защита на потребителите.
  7. Консултацията се провежда през Инстаграм Директ, Фейсбук Месинджър, Вайбър, Google Meet - както е по-удобно за теб.


❗ Конфиденциалността е гарантирана – никога никаква информация не се споделя без позволението на събеседника ми. 

Бонус
Можеш да получиш една консултация безплатно, като подарък, ако преминеш
30 дневната практическа техника "Връщане на любовта към себе си"
и изпълниш условието в края ѝ.
*
*