ИЗПОЛЗВАЙ СМЕЛО ДНЕВНИКЪТ 

и превърни мечтата си в реалност!
Защото всичко написано на ръка е като изпращане на заявка
към Вселената за сбъдване.

Дневникът e
ВСИЧКО, от което се нуждаеш.

Както казва Карлос Руис Сафон:
Дневниците са огледала: в тях виждаш само това, което вече имаш вътре в себе си.“ Добре де, той го е казал за книгите, но за мен си е все същото.

Вярвам, че дневниците ни дават знания,нови идеи, вдъхновение и надежда. Думите могат да ни накарат да действаме и да преследваме и най-смелите си мечти.

всякакви видове и размери бележници, тефтери, дневници...За режима за хранене, за гардероба ни, за пътуванията ни, за благодарностите ни, за дневните ни задачи, за целите ни, за плановете ни, читателски дневници, забавни лексикони, сватбени, 5 годишни, електронни, здравни, учебни...Уморих се да изброявам. А ти?И ето така, след събрани няколко десетки бележчици, бележници, дневничета, дневници, записки и папки, след няколко месечно мислене, премисляне и десетки промени създадох този специален Дневник на Един Интересен Живот. ТВОЯТ! 

ВСИЧКО
Има странички за това, което ти е важно сега и в този момент. Всъщност, има си странички за всичко, но можеш да добавяш тези, които искаш и махаш онези, които не ти трябват.
Разгледай двете ни предложения.
ВЕЧЕН Е
Архивираш старите записки - добре е да си имаш класьор за тях - и добавяш новите странички.
Почистваш само с влажна кърпа.

Кой отговаря на твоя натюрел?
ЛИЧЕН Е
Може да отпечатаме твоето име на специалната страничка или дори да го изпишем на корицата.

На кой ще сложиш името си?
Може да бъде мега специален ПОДАРЪК!
За колежката, сестра ти, майка ти, приятелка, любима... за Коледа, за юбилей, за Свети Валентин, за имен ден, завършване или за друг важен повод.

Кой от двата ще избереш?
И Е ЗА ВСИЧКИ
онези прекрасни момичета от 10 до 100, които знаят, че никога не е късно да започнат нещо ново и да открият своята по-добра версия.

Представи си ...
...как вечер сгушена в обятията на любимото си кресло докосваш нежните хартиени листи. Писалката се носи леко по тях и запечатва мислите и емоциите, вълнували теб и близките ти в отминалия ден. Мисълта за спомена, оставен на белия лист и към който можеш да се връщаш винаги те изпълва с топлина и спокойствие... Всичко ще остане там до момента, в който пожелаеш пак да го преживееш. А всичко негативно ще излезе на страниците, за да освободи ума ти. И да ти позволи да продължиш напред преродена и заредена.
НЯМА какво да добавя повече!
Освен, че трябва да го ИМАШ!