SpeakerCamera

Активната книжка за личностно развитие

Обичай (се), Променяй (се), Развивай (се) , Грижи се, Забавлявай (се), Учи (се), Израствай 

С малките и лесни предизвикателства в тази активна книга ви подсказвам различните начини, по които можете да си доставяте щастливи моменти. Разкрива ни това, колко е важно да познаваме силните и слабите си страни, да се приемаме. Да израстваме личностно.

Онази 2020г. беше невероятно стресираща за всички ни. Умни хора бяха създали предизвикателство #100днищастие. И аз го направих. Понякога денят ми беше толкова сив и нищо не се случваше, че се налагаше сама да си измислям поводи за усмивки... И в един момент усетих, че започнах да се променям и аз самата. Предизвикателствата разкриваха скрити кътчета в душата ми.

С всичките налагани забрани, ограничения, заповеди, маски... хората започнаха да странят един от друг, загубиха усмивките си в притесненията за утрешния ден и много от тях желаеха, но не знаеха как да върнат малко слънце в дните си. Така се роди активната книжка за личностно развитие, усмивки и щастие. Беше създадена като допълнение към ДневникЪТ, но може да води самостоятелно съществуване.

И е за всички онези, които не искат да крачат с наведена глава в сивия коловоз на живота, но им липсват идеи. И е част от системата за щастие. И тъй като много обичам да надграждам, добавям и давам, броя на предизвикателствата вече е 102.


Създадох книжката в ПДФ формат, за да можете да си я ползвате отново и отново, всъщност вечно!


В нея ще откриете
🔶 предизвикателства за себепознание
🔶 предизвикателства за забавление
🔶 предизвикателства за израстване
🔶 предизвикателства за щастливи моменти


Липсват ви повече усмивки? Доставете си ги с активната книжка с малки и лесни предизвикателства за всеки сезон.

Искате да бъдете по-добра личност - използвайте книжката.

Чрез забавления да си напомняме, че да се грижим за другите и за света около нас, носи удовлетворение. Предоставям ви инструмент, с който да овладявате емоциите си и вие сами да откривате нещата, които ви правят щастливи.