07 Oct
07Oct

Добре дошли в теста за самооткриване, който надниква в един често пренебрегван аспект на личностното ни израстване – самосаботажа. 

Чудите ли се защо определени цели остават недостижими или защо понякога се борите със желанието да прегърнете собствените си постижения? Време е да проучите възможността доколко сте склонни на самосаботиращо поведение, без дори да го осъзнавате. 

Направете теста: Самосаботирате ли се несъзнателно?


тест самосаботаж


Животът ни е изпълнен с възможности за растеж, успех и щастие, но понякога нашите собствени действия и мисловни модели могат да действат като бариери, възпрепятстващи напредъка ни. Този тест има за цел да ви помогне да откриете дали може несъзнателно да саботирате собственото си пътуване към вашите стремежи.

Самоосъзнаването е ключът към трансформацията. Разбирането на вашите тенденции може да ви даде сила да правите съзнателни избори. Избори, които да са в съответствие с вашия истински потенциал. Така че, нека се потопим и разберем дали самосаботажът може тихо да ви пречи да станете невероятната, неудържима личност, която трябва да бъдете.

Не забравяйте, че самосъзнанието е първата стъпка към положителна промяна. Ако откриете, че участвате в самосаботиращо поведение, направете малки стъпки, за да промените начина си на мислене и действията си към успех и щастлив живот.по идея от womenontopp.com

Коментари
* Имейлът няма да бъде публикуван в сайта!