18 Dec
18Dec

Не обличай хора, които са ти тесни!
Не обличай хора, които не са ти по мярка!


Има хора, които са ти МАЛКИ. Обличаш ги и разбираш: трудно ти е да ДИШАШ. Не трябва да бъдем с тези, които ни пречат да дишаме или стесняват движенията. Когато отношенията при всяко неловко ДВИЖЕНИЕ се пукат по шевовете, губят форма, цвят ... това не са ОТНОШЕНИЯ.

И изобщо няма значение за любов, за приятелство или за партньорство става въпрос. Във всеки случай става дума за любов и свобода. А в ЛЮБОВТА, както е известно, НЯМА страх.На много хора им харесва да носят НРАВСТВЕНО-ПОУЧИТЕЛЕН КОРСЕТ от ЧУЖДИ НАГЛАСИ и ПРАВИЛА. Те го ЗАТЯГАТ ЗДРАВО, ЗАТРУДНЯВАТ ДИШАНЕТО СИ, с една-единствена цел: да се ВПИШАТ В НЕЧИЙ КРИТЕРИЙ, да се наместят в общоприетия стандарт…Може би дори да изглеждат СЛАБИ или ДРУЖЕЛЮБНИ...

Така че, повикай на помощ вътрешна си СИЛА и не обличай ХОРА, които са ти тесни! Разшиват се по шевовете, рано или късно...Ако всеки ден се налага да търпиш, да преодоляваш неудобства, да пренебрегваш себе си, то защо са ти нужни такива приятели, мъже, жени?!? 

Невъзможно е да живееш така цял ЖИВОТ.

Щастливите отношения са като ЛЮБИМАТА ТИ ДРЕХА 

 удобна - позволяваща да ДИШАШ БЕЗ БОЛКА;
спокойна - даваща СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЯТА ТИ… 

Хубавите отношения са като хубавия пуловер. Според времето - мек, топъл, удобен, пазещ от студа, но не ОГРАНИЧАВА движенията и не дразни нежната кожа.

НЕ ОБЛИЧАЙ ХОРА, които са ТИ ТЕСНИ!
С времето ще установиш как само ЗАЛЕЖАВАТ В ГАРДЕРОБА ТИ ... красиви, но никому ПОТРЕБНИ...вариации по Webmiastoto.com и Galinel

Коментари
* Имейлът няма да бъде публикуван в сайта!