30 Nov
30Nov

🎄 Едно Коледното Предизвикателство 🎄
Нека стартираме декември с усмивка... 

Утре влизаме в най-празничния, усмихнат, стоплящ сърцето месец. Но каквото и да си говорим винаги има някой, който го очаква с по-голямо вълнение от другите или толкова не му се празнува, че ако може вечно ще е в офиса.

Време е да разберете кой точно Коледен дух вирее у вас! Дали сърцето ви се свива с два размера или винаги разпръсквате коледно настроение и пеете толкова силно, че ви чуват всички? Може би сте дързък Рудолф или весел Дядо Коледа.

Преминете ➡️ ДО КРАЯ през теста на DO Moments - „Какъв коледен персонаж сте?“ - и разберете вашето коледно алтер-его! Нямам търпение да видя дали имаме още мрънчовци или любители на имела! И така, кой е готов за малко хо-хо-хо забавление?

След като опознаете характера си, споделете ни го в коментар! Може и само с буквата "А", "Б" или "В" 🙃

И защото много обичам подаръците един от вас ще си спечели Коледна Изненада от DO Moments 🎁 Потърсете поста в Инстагарам профила и участвайте. Следете сторитата в профила на 20.12. 🧐 когато ще бъде обявен щастливеца🥳️

Не забравайте: Най-добрият начин да разпространите коледното настроение е да го споделите и с вашите приятели!


Да започваме:


1. Коледният дух се усеща навсякъде: по улиците, рекламите, в очите на децата... Вие:
а) чакате с нетърпение Бъдни вечер, като се надявате празникът да ви донесе неочаквани изненади
б) в еуфория сте и се усмихвате на всички, с които се разминавате
в) трудно ви е да се съсредоточите в тази суматоха и не се чувствате на място

2. Когато ви изпратят коледна шега по интернет, вие:
а) веднага я споделяте с приятели, за да развеселите и тях
б) не я разпостранявате, понеже е адресирана до вас, а и не искате да обидите някого
в) хвърляте едно око, но не оставяте това да ви разсейва

3. Вашето населено място е украсено за празника и всичко блести в светлини, вие:
а) не обръщате такова внимание на детайлите. Най-много обичате да се любувате на витрините на големите магазини.
б) всико е като у вас. Елхата се е огънала под тежеста на гирляндите и се усеща лек аромат на портокал и канела
в) цялото това разхищение на ресурси ви кара да се чувствате не на място и решавате да игнорирате тази суматоха

4. Какво е вашето отношение към телевизията?
а) фен сте на ТВ сериалите
б) обичате семейното гледане на филми
в) предпочитате киното

5. Вашият идеален декор за Коледа:
а) тропически остров с палми, море и 27°С
б) къща в гората, натрупан сняг, а вие излегнати пред камината
в) диван, уютно сгушени, няколко филма ... Ах, доставчикът на суши звъни!

6. Ако някой не ви поздрави за празника, вие:
а) не го правите на проблем, на вас също ви се случва да забравите
б) малко сте разочаровани
в) за вас е без значение, вие също няма да го поздравите

7. Вместо украсена елха тази година по-скоро:
а) решили сте да вземете дизайнерски артикул с подобна на елха форма или екзотично растение
б) купувате огромна елха с изкуствен сняг и ръчно направена декорация
в) не сте много по елхите, но ако се наложи избирате, взимате най-хилавата и неугледна, която никой не би купил

8. Канени сте на празнична вечеря. Какво ще занесете?
а) шампанско, разбора се!
б) Домашно приготвен сладкиш
в) последната кутия шоколадови бонбони, измъкнати изпод носа на дръг закъсняваш, миг преди магазина да затвори

9. Какви подаръци ще направите?
а) оригинални и специално подбрани за всеки
б) фотоапарат, оставен на видно място, за да може всеки, който иска да запечата момента
в) книги, те са храна за душата

10. Винаги ще се намери някой да мрънка. Какво мислите за такива антипразнично настроени хора?
а) това е техен проблем, не ви развалят вечерта
б) отначало нервничат, но в крайна сметка си изкарват добре
в) който ви ги представи, може да бъде сигурен, че ще сформирате група


Най-много А

ВИЕ СТЕ КОЛЕДЕН ГНОМ


Това, което ви радва най-много в края на годината, е наближаването на празниците. Всеки вид забавление за вас е добре дошъл. Не изпитвате определна сантименталност към Коледа, предлагате доброволно помощта си за приготвяне на трапезата, нищо че тя обикновено включва традиционни ястия - и те ви дават свобода да изразите себе си. Преди всичко обичате да сте с приятели и семейството си в приятна атмосфера, пиейки шампанско и обсъждайки света. Ако е възможно една дискотека с малко танци, за да се изхабят калории... Пък и би било прекрасно да разходите тоалета си, специално закупен за случая. Вие сте човек на купона, винаги сте готови да се забвлявате, обичате да пускате весели шеги, имате добро чувство за хумор. Също така винаги може да се разчита на вас за добавяне на нотка оригиналност към празника: постоянно сте пълни с идеи и нововъведения за Коледа. Ако готвите, ще е пиле със шоколадова глазура или плато във всички цветове на дъгата. За подарък винаги избирате нещо с чувство за хумор, единствено по рода си, така че да накарате човекът да се почувства специален. С вас и най-намръщените се изненадват и се забавляват като малки деца. За вас точно в това се крие духът на Коледа.


Най-много Б

ВИЕ СТЕ БАБА КОЛЕДА

Най-накрая любимият ви празник наближава. Както всяка година, това е събитие, за което сте се подготвяли трескаво няколко седмици или месеци по-рано. Дори е възможно да помогнете и на накои по-изостанали с организацията. Коледата ви е в кръвта и когато улиците са украсени в червени и бели цветове, вие сте в унисон с всичко наоколо. Сладките в различни форми и броените дни до празника ви оставят без дъх. Въодушевлението ви е същинска радост за окото. Вие пазите детското в себе си и искате да споделите радостта от празника с вашите близки! Коледата за вас е възможност да бъдете заобиколени с любов. Независимо дали сте поканеният или домакинът, човек винаги може да е сигурен в приятната атмосфера, добрата храна и многото смях. Познавате вкуса на всеки и знаете как да зарадвате с точния подарък или дума, която ще накара човека да засияе. Разбира се, вие обичате когато ви отговарят със същото и винаги връщате жеста с подаръците с трепет, и дори с леко насълзени очи. Но това, което наистина ви кара да се чувствате щастливи на този празник, е смисълът, който той ви носи. Коледният дух не е просто една празна дума. Освен търговският аспект, така често критикуван от някои, вие защитавате Коледа, защото преди всичко тя е един хубав повод всичките ви любими хора да се съберат на едно място. Със или без духовно значение, за вас Коледа е празникът на любовта. Напълно сте убедени в доброто прекарване на този ден и понякога сте разочаровани от липсата на ентусиазъм у някои. Вие дори имате дарбата да неутрализирате недоволството у мърморковците и да ги накарате да си прекарат добре на 25 декември.


Най-много В

ВИЕ СТЕ ГРИНЧ

Два месеца, през които прозорците и улиците ще бъдат украсени, меко казано кичозно. Два месеца, през които ще броите дните до обратното нормално ежедневие, далеч от шопинг треската и препълненанта със сладникави емоции атмосфера. Коледа? Много е просто: в най-добрия случай оставате безразлични, в най-лошия - ненавиждате я. Всяка година отброяването на дните до празника може да е сладък трепет за някои, но за вас е просто досадно. Потапяте се в лошо настроение още от сутринта на 24-ти. Там, където приятелите и семейството ви намират място да изразят обичта си, вие виждате само претекст за разхищение на храна, когато толкова много хора гладуват... Това е вълна от лицемерие. Виждате проблем и в прекалено комерсиалната страна на празника , понеже магазините надуват цените, а някои хора харчат неприлично големи суми (според вас), за да си купят чиста съвест. Както изглежда, никой около вас не споделя мнението ви, даже напротив, заобиколени от семейството си, вие парадоксално се чувствате самотни през този период от годината. Мечтаете да сте далече от целия маскарад, да живеете свободно с възгледите си. И защо не? Нищо не ви пречи да го направите. Разбира се, ще трябва ясно да обясните на вашите близки, на децата ви (може би), че предпочитате да не участвате. Тъй като те са вашето семейство и ваши приятели, които ви обичат, сигурно ще ви разберат. И кой знае - може в даден момент, поглеждайки назад, да се замислите заслужава ли си така лесно да загърбите коледната еуфория? Ако не проявят разбиране, поне ще сте били верни на себе си, а това също е от голямо значение.


Който и коледен персонаж да живее у вас желая ви да се чувствате в тези дни така, както го иска сърцето ви; да бъдете с хората, с които искате да бъдете и на мястото, на което ще ви е най-комфортно и приятно. Всичко останало е без значение.

Весели празници!
Ho-Ho-Happy DO

Коментари
* Имейлът няма да бъде публикуван в сайта!