ПЛАНЕР за СМЕЛИ МОМИЧЕТА

Вземи ПланерЪТ "Сбъдвай Смело"
само за 55 лв
(реалната му стойност е неизмерима)
Вземи ПланерЪТ "Мечтай смело" само за 55 лв(реалната му стойност е неизмерима) image

НАЙ-ЛЕСНИЯТ НАЧИН ДА ПЛАНИРАШ РАСТЕЖ

Както толкова мъдро го е казал Стив Джобс:
Не трябва да работите 12 часа, а с главата си.

Знам през какво минаваш, защото и аз
минах по същия път. Знам:
♦️ Че си объркана - всъщност буквално изгубена - и често разочарована
♦️ Че започваш деня си с най-добри намерения, но с течението му усещаш, че не си толкова продуктивна, колкото си се надявала да бъдеш.
♦️ Че имаш отчаяна нужда от план, който да те държи на пътя, но усещаш като че ли бизнесът ти те контролира, а не ти него.

До болка познато ми е какво е да имаш луд график и да съвместяваш няколко дейности под една мишница. 

И наистина знам колко е трудно да се опитваш да правиш всичко това, докато си сложила маската на супер майка, домакиня, предприемач...! 

Не е ли време да спреш да си вириш носа и да прегърнеш план, който работи?!?


Това, което създаваш с цялото си сърце, наистина трябва да бъде ЛЕСНО!


Истината: възможно е да усетиш мир и спокойствие, дори когато всичко е по-хаотично.

Решението: ПланерЪТ "Мечтай смело" може да ти помогне да промениш начина, по който управляваш начинанието си в момента.

БИЗНЕС НАРЪЧНИКЪТ "СБЪДВАЙ СМЕЛО"
С над 80 работни листа + гарантирана система, която да ти помогне да организираш, планираш и изведеш до нови върхове всяка своя бизнес идея, проект или мечта.

🔶 Си момиче от старата школа, което има големи мечти за живота си. И иска да ги осъществи.

🔶 Не се опиташ да запазиш всичко „дигитално“, за да бъде веднага забравено. Трябва да имаш нещо осезаемо, което да пипнеш и видиш, за да държиш всичко на преден план в съзнанието си.

🔶 Ако смяташ, че времето е най-ценният ресурс в цялата Вселена. Да живееш балансирано и с време за всичко ти носи удовлетворение, спокойствие и усмивки.

🔶 Искаш да можеш да правиш планове, чрез които големите ти мечти се осъществяват.

🔶 Искаш да запазиш WOW идеите, така че да не бъдат забравени в момента, в който затвориш очи през нощта.

🔶 Искаш да хванеш съдбата в свои ръце и да направиш така, че бизнеса ти да работи за теб!

🔶 Искаш да имаш планер, който ти помага с всички области на начинанието ти - от финанси до социални мрежи, от грижа за клиентите ти до поставяне на цели и включва подходяща система за организиране на всичко това.

Най-важното - искаш планер, който е гъвкав, вдъхновяващ и може да се погрижи за твоите индивидуални нужди.

ПЛАНИРАНЕ

✔ Годишен план ✔ Месечен план ✔ Дневен план ✔ Седмичен план ✔ 3 месечна матрица ✔ Срещи ✔ Бизнес план ✔ Маркетинг план ✔ Бюджет ✔ Услуги ✔ Доствчици, Клиенти, Поръчки, Документи ...

ИДЕИ § ЦЕЛИ

✔ Идея ✔ График на проект ✔ План на действие ✔ Стъпки на действие ✔Проследяване на цели ✔ Планиране на цел за действие ✔ Моята ниша ✔ Отговорите на моята ниша ✔ Излез на пазара ...

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

✔ Марктинг фуния ✔ Реклама ✔ Идеи за теми ✔ Планиране на съдържание ✔ Проследяване  ✔ Лист на съдържание ✔ И още... ... няколко ... други ... полезни неща

АНАЛИЗИ

✔ SWOT ✔ A.I.D.A ✔ Brainstorm ✔ Отражение на годината ✔ Тракер поръчки, доставки ✔Продажби и връщания ✔ Ревизии ✔ Анализ на социалните медии ✔ Ежедневно проследяване ✔ И още ...

САЙТ

Всичко необходимо от идеята и важното, през това къде, как и защо до това как да го създадеш така, че да отговаря на твоя бизнес и бранд ... ✔Цели ✔Съдържание ✔Поток ✔Карта на сайта ✔Целеви страници ✔Клиенти

ВЗЕМИ СВОЯ
ПРИВЕТ
Аз съм Дора или просто DO
Мечтателка с идеи, много четяща и пишеща, вечно учеща жена, създаваща своя малък остров на щастие и любов, обсебена от записки и планиране, която е прекарала стотици часове в създаването на този перфектен планер!

Ти имаш нужда от планер.
Аз имам планер.

Сделка?!? 

✔ открих всички неща, които не работят съвсем добре с традиционните планери и добавих липсващото.
✔ създах и тествах нови инструменти и ги преработвах отново и отново, докато се доближат възможно най-близо до съвършенството.
✔ приложих тези инструменти за планиране в един луд, забързан живот и се уверих, че наистина работят. И да, справиха се!

✔ Жена, работеща винаги поне на две места, така че знам какво е да се чувстваш притисната от времето.

✔ С огромен интерес към психологията, което пък означава, че съм безкрайно любопитна за начина на мислене и какво кара хората да тиктакат.

✔ Пример за няколко наистина прекрасни, дейни и успяващи жени, че годините са само цифра.

✔ И накрая, надявам се, вдъхновител за теб да мечтаеш много повече и да живееш по-целенасочен живот.

Искрено вярвам, че всеки човек на този свят има потенциала да направи живота си по-добър, когато има подходящ план и система.

И за мен ПланерЪТ "Сбъдвай смело" е това, което помага да поддържам моя безумно натоварен живот и бизнес в ред.

ИМА И ПОДАРЪЦИ
КОРИЦИ И РАЗДЕЛИТЕЛИИ
зползвай тези прекрасни корици и разделители, за да поддържаш планера си организиран, независимо от избрания от теб начин!

МОТИВИРАЩИ МИСЛИ
Обичаш положителнитe утвърждаващи цитати толкова, колкото и аз?
Тук ще намериш 21 красиво оформени цитата за отпечатване, рамкиране, ламиниране или включване в твоя планер. Можеш да закачиш тези цитати навсякъде, където желаеш: на таблото ти за задачки, на огледалото, на хладилника, вътре в гардероба, на входната врата или дори на гърба на вратата на спалнята - идеални за незабавно вдъхновение всеки ден.

ДОПЪЛНЕНИЯ
✔ Календар за 2023 година с отбелязани всички национални празници и почивни дни + цели и обзор
✔ 12 страници за месечно планиране
✔ Новите страници за планиране ще бъдат добавени към платформата в секцията НОВИ ДОПЪЛНЕНИЯ, за да имат достъп всички.
С над 70 работни листа и около 155 уникални страници този пакет вече е огромен. Но не се колебай да ни уведомиш какви допълнителни страници за планиране би искала да имаш!

Хей, само да вметна, че моята цел е да прескочим заедно всички граници, когато става въпрос за създаването на НАЙ-ДОБРИЯ ПЛАНЕР ДО СЕГА - само за теб! Съвсем сериозно се стремим към ИЗКЛЮЧИТЕЛНО обслужване на нашите клиенти, като се грижим за техните нужди!
Реална стойност
БЕЗЦЕННО
Да, аз също се вълнувам за теб и не е необходимо да тръпнеш в очакване! След като завършиш своята покупка, ще имаш незабавен достъп до този планер в PDF формат. Цялата информация, от която се нуждаеш за достъп до тези разпечатки, ще ти бъде изпратена незабавно по имейл с прости инструкции.
Как ти звучи доживотният достъп? След като закупиш този планер, ще имаш неограничен достъп за целия живот на пакета - на всички устройства, които притежаваш. Освен това ще получаваш всички бъдещи актуализации и допълнения към него без допълнителни разходи.
Не! Този планер и всички бонуси за разпечатване са цифрови копия в PDF формат и ще бъдат незабавно достъпни за изтегляне. Но можеш да го съчетаеш с някой от нашите дневници и да се получи 2 в 1.
Първият ми отговор е - Леле, това предложение е СДЕЛКАТА НА ВЕКА! Но истината е, че ако незабавно решиш да игнорираш този планер, той ще ти струва точно 0 лева. ОБАЧЕ, ако отделиш време да го отпечаташ и НАИСТИНА ДА ГО ИЗПОЛЗВАШ, печалбата ти ще бъде почти безценна. Защото на колко точно можеш да оцениш един по-организиран, вдъхновяващ и продуктивен живот? Наистина не можеш.

Кой би искал да дава пари за планери всяка година и той да бъде еднакъв с толкова много други вместо да създаде своя единствен и уникален?!? Ако си попаднала тук на тази страничка мисля, че не си от онези хора. По разбираеми причини не е възможен отказ и претендиране на връщане на платената от теб сума за дигитални продукти, до които ти е предоставен достъп – ПДФ файлове и други подобни.

 До, сега отварям файла. Кажи ми честно, ти как успя да направиш това?!?!?!?!? Толкова подробно ми се вижда и толкова много труд! Евала!!!! 

Камелия ВеселиноваФотограф и блогър в https://kamiveselinova.com/ и Създател на творчески кутии за любопитни деца @candybox.kids

 Малеее, много як тоя планер! Браво, До! Това е много добър помощник, особено за стартиращи бизнеси! 

Lazarina Valchevahealth and beauty Flavon consultant

 В обобщение - много ми хареса всичко, ВСИЧКО! Имам чувството, че след планера съм изкарала МАРКЕТИНГОВ КУРС. Обръщаш внимание на много важни неща и опита си казва думата. Много се радвам, че го имам. За себе си – може би ще започна да работя с него директно в апликацията. Справила си се ПЕРФЕКТНО! 

Милена НеноваStation "Imagination" handmade by Milena Nenova

✔ Този ПЛАНЕР е напълно съобразен с начините за създаване и развиване на бизнес. Разпечатай страниците за планиране, от които се нуждаеш в конкретния момент - проектирай свой личен перфектен планер. Или го използвай дигитално в ПДФ апликация.

✔ Това е пакет за цял живот - елиминирай допълнителните разходи за постоянно закупуване на нови планери.

✔ Можеш да започнеш да работиш по-продуктивно и организирано точно сега - всъщност още от ДНЕС.

✔ Този ПЛАНЕР те кара да гледаш на бизнеса, живота и времето си по различен начин. Всеки нов ден ще е ПЪЛЕН С ПОТЕНЦИАЛ.

✔ Бизнес Планерът те кара в крайна сметка да осъзнаеш, че ти си шефа и КОНТРОЛИРАШ бизнеса и времето си. С помощта на тази система можеш да проектираш твоите идеи, цели и мечти по най-добрия за теб начин.

✔ Всички бъдещи актуализации и допълнителни страници за планиране се включват БЕЗПЛАТНО! Ако смяташ, че нещо важно липсва, просто ме уведоми , за да го добавя към Планера.

✔ Заедно създаваме НАЙ-ДОБРИЯ ПЛАН ДО СЕГА - само за теб! На разположение съм за искания за нови страници за планиране, които да добавим към този пакет! 


ВЗЕМИ
ТВОЯ ПЛАНЕР

Вземи тези БЕЗПЛАТНИ примерни страници за планиране, за да започнеш да организираш живота си!

✔ Безплатен дневен план
✔ Безплатен годишен план за цели
✔ Безплатен календар за 2023 год. с националните празници и почивни дни + цели и обзор

Кликни ТУК и си вземи подаръка!

АКТИВНИ КАРТИ

за личностно развитие и усмивки

виж повече

ЛИЧЕН ПЛАНЕР

за живот без стрес става и за момчета

виж повече

ИКИГАЙ ДНЕВНИК

за откриване на смисъла на живота

виж повече
ПЛАНЕРЪТ
и всички отделни части от него са обект на авторско право и изключителна собственост на създателката му.

Всички права запазени 2022 © Copyright - domoments.eu