ПЛАНЕР за Амбициозни Момчета

Вземи Планерът "Сбъдвай Смело"
само за 55 лв
(реалната му стойност е неизмерима)
с подарък автоматизиран EXEL за Бизнес Бюджет
Вземи ПланерЪТ "Мечтай смело" само за 55 лв(реалната му стойност е неизмерима) image

НАЙ-ЛЕСНИЯТ НАЧИН ДА ПЛАНИРАШ РАСТЕЖ

Както толкова мъдро го е казал Стив Джобс:
Не трябва да работите 12 часа, а с главата си.

Знам през какво минаваш, защото и аз
минах по същия път.
♦️ Знам, че си объркан, понякога изгубен и често разочарован
♦️ Знам, че започваш деня си с най-добри намерения, но в края му усещаш, че не си бил толкова продуктивен, колкото си се надявал да бъдеш.
♦️ Знам, че имаш отчаяна нужда от план, който да те държи на пътя

Живяла съм с перфекционист, който искаше да държи всичко под контрол. Аз самата бях перфекционист. До болка познато ми е какво е да имаш луд график, милион задачи и желание всичко да е ок. 

И наистина знам колко е трудно да се опитваш да правиш всичко това, докато си сложил маската на супермен...! 

Не е ли време да спреш да си вириш носа и да прегърнеш план, който работи?!?


Това, което създаваш с цялото си сърце, наистина трябва да бъде ЛЕСНО!


Наистина е възможно е да усетиш увереност и спокойствие, дори когато нещата са по-хаотични.

Решението: Бизнес Планерът "Сбъдвай смело" може да ти помогне да стартираш подготвен и успешно новата си идея или да промениш начина, по който управляваш начинанието си в момента.

Бизнес Наръчникът "Сбъдвай Смело"
С над 80 работни листа + гарантирана система, която да ти помогне да организираш, планираш и изведеш до нови върхове всяка своя бизнес идея, проект или мечта.

🔷 Си момче от моята кръвна група, което има големи мечти за бизненса си. И иска да ги осъществи.

🔷 Не се опиташ да запазиш всичко „дигитално“, за да бъде веднага забравено. Трябва да имаш нещо осезаемо, което да пипнеш и видиш, за да държиш всичко на преден план в съзнанието си.

🔷 Ако смяташ, че времето е най-ценният ресурс в цялата Вселена. Да работиш балансирано и с време за всичко, което ти носи удовлетворение, спокойствие и усмивки.

Най-важното - искаш планер, който е гъвкав, вдъхновяващ и може да се погрижи за твоите индивидуални нужди.

🔷 Стартираш своя бизнес сега и не знаеш от къде и с какво да започнеш

🔷 Или си one men show и не успяваш да организираш деня си по най-продуктивния начин

🔷 Искаш да можеш да правиш планове, чрез които големите ти цели се осъществяват.

🔷 Искаш да имаш подреден ден, в който всичко се случва с лекота

🔷 Искаш да хванеш съдбата в свои ръце и да направиш така, че бизнеса да работи за теб!

🔷 Искаш да имаш планер, който ти помага с всички области на бизнеса ти - от финанси до контакти, от грижа за клиента до поставяне на цели и включва подходяща система за организиране на дните ти.

ПЛАНИРАНЕ

✔ Годишен план ✔ Месечен план ✔ Дневен план ✔ Седмичен план ✔ 3 месечна матрица ✔ Срещи ✔ Бизнес план ✔ Маркетинг план ✔ Бюджет ✔ Услуги ✔ Доствчици, Клиенти, Поръчки, Документи ...

ИДЕИ § ЦЕЛИ

✔ Идея ✔ График на проект ✔ План на действие ✔ Стъпки на действие ✔Проследяване на цели ✔ Планиране на цел за действие ✔ Моята ниша ✔ Отговорите на моята ниша ✔ Излез на пазара ...

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

✔ Марктинг фуния ✔ Реклама ✔ Идеи за теми ✔ Планиране на съдържание ✔ Проследяване  ✔ Лист на съдържание ✔ И още... ... няколко ... други ... полезни неща

АНАЛИЗИ

✔ SWOT ✔ A.I.D.A ✔ Brainstorm ✔ Отражение на годината ✔ Тракер поръчки, доставки ✔Продажби и връщания ✔ Ревизии ✔ Анализ на социалните медии ✔ Ежедневно проследяване ✔ И още ...

САЙТ

Всичко необходимо от идеята и важното, през това къде, как и защо до това как да го създадеш така, че да отговаря на твоя бизнес и бранд ... ✔Цели ✔Съдържание ✔Поток ✔Карта на сайта ✔Целеви страници ✔Клиенти

ВЗЕМИ СВОЯ
Привет
Аз съм Дора или просто DO
Мечтателка с идеи, много четяща и пишеща, вечно учеща жена, създаваща своя малък остров на щастие и любов, обсебена от записки и планиране, която е прекарала стотици часове в създаването на този перфектен планер!

Ти имаш нужда от планер.
Аз имам планер.

Сделка?!? 

✔ открих всички неща, които не работят съвсем добре с традиционните планери и добавих липсващото.
✔ създах и тествах нови инструменти и ги преработвах отново и отново, докато се доближат възможно най-близо до съвършенството.
✔ приложих тези инструменти за планиране в един луд, забързан живот и се уверих, че наистина работят. И да, справиха се!

✔ Това означава, че ти сам можеш да управляваш бизнеса си. Ти, приятелю, си ШЕФЪТ на собствената си компания, известна още и като ТИ!

✔ Можеш да вземаш изпълнителните решения, които най-добре ти служат.

✔ ТИ решаваш как искаш да развиваш бизнеса си. ТИ решаваш в коя посока искаш да вървиш.

✔ Бизнес Планерът за успешни момчета има за цел да ти помогне да създадеш визия за бизнеса си, да провериш какво работи и не работи за теб, и да предприемаш действия всеки ден, които те доближават до мечтания успех. ТВОЯТ.

ЕКСКЛУЗИВЕН ПАКЕТ

Реална стойност 20 лв

разделители за твоя планер + работни календари за 2023 и 2024

КНИГА ИЗНЕНАДА

Реална стойност 30 лв

в ПДФ формат, която ще ти даде идеи и насоки за успешен живот

НОВИ СТРАНИЦИ

Просто БЕЗЦЕННО

към планера в папка "ДОПЪЛНЕНИЯ" за цял живот

✔ Този планер е напълно съобразен с начините за създаване и развиване на бизнес. Разпечатай страниците за планиране, от които се нуждаеш в конкретния момент - проектирай свой личен перфектен планер. Или го използвай в ПДФ апликация.

✔ Това е пакет за цял живот - елиминирай допълнителните разходи за постоянно закупуване на нови планери.

✔ Можеш да започнеш да работиш по-продуктивно и организирано точно сега - всъщност още от днес.

✔ Този планер те кара да гледаш на бизнеса, живота и времето си по различен начин. Всеки нов ден ще е пълен с потенциал.

✔ Бизнес Планерът те кара в крайна сметка да осъзнаеш, че ти си шефа и контролираш бизнеса и времето си. С помощта на тази система можеш да проектираш твоите идеи, цели и мечти по най-добрия за теб начин.

✔ Всички бъдещи актуализации и допълнителни страници за планиране се включват безплатно! Ако смяташ, че нещо важно липсва, просто ме уведоми , за да го добавя към Планера.

✔ Заедно създаваме най-добрият план до сега - само за теб!


ВЗЕМИ
ВЕЧНИЯ ПЛАНЕР
Да, аз също се вълнувам за теб и не е необходимо да тръпнеш в очакване! След като завършиш своята покупка, ще имаш незабавен достъп до този планер в PDF формат. Цялата информация, от която се нуждаеш за достъп до тези разпечатки, ще ти бъде изпратена незабавно по имейл с прости инструкции.
Как ти звучи доживотният достъп? След като закупиш този планер, ще имаш неограничен достъп за целия живот на пакета - на всички устройства, които притежаваш. Освен това ще получаваш всички бъдещи актуализации и допълнения към него без допълнителни разходи.
Не! Този планер и всички бонуси за разпечатване са цифрови копия в PDF формат и ще бъдат незабавно достъпни за изтегляне. Но можеш да го съчетаеш с някой от нашите дневници и да се получи 2 в 1.
Първият ми отговор е - Леле, това предложение е СДЕЛКАТА НА ВЕКА! Но истината е, че ако незабавно решиш да игнорираш този планер, той ще ти струва точно 0 лева. ОБАЧЕ, ако отделиш време да го отпечаташ и НАИСТИНА ДА ГО ИЗПОЛЗВАШ, печалбата ти ще бъде почти безценна. Защото на колко точно можеш да оцениш един по-организиран, вдъхновяващ и продуктивен живот? Наистина не можеш.

Кой би искал да дава пари за планери всяка година и той да бъде еднакъв с толкова много други вместо да създаде своя единствен и уникален?!? Ако си попаднала тук на тази страничка мисля, че не си от онези хора. По разбираеми причини не е възможен отказ и претендиране на връщане на платената от теб сума за дигитални продукти, до които ти е предоставен достъп – ПДФ файлове и други подобни.

 До, сега отварям файла. Кажи ми честно, ти как успя да направиш това?!?!?!?!? Толкова подробно ми се вижда и толкова много труд! Евала!!!! 

Камелия Веселинова
Фотограф и блогър в https://kamiveselinova.com/ и Създател на творчески кутии за любопитни деца @candybox.kids

 Малеее, много як тоя планер! Браво, До! Това е много добър помощник, особено за стартиращи бизнеси! 

Lazarina Valcheva
health and beauty Flavon consultant

 В обобщение - много ми хареса всичко, ВСИЧКО! Имам чувството, че след планера съм изкарала МАРКЕТИНГОВ КУРС. Обръщаш внимание на много важни неща и опита си казва думата. Много се радвам, че го имам. За себе си – може би ще започна да работя с него директно в апликацията. Справила си се ПЕРФЕКТНО! 

Милена Ненова
Station "Imagination" handmade by Milena Nenova
ВЗЕМИ
ТВОЯ ПЛАНЕР

че всеки човек на този свят има потенциала да направи живота си по-добър, когато има подходящ план и система.

И за мен ПланерЪТ "Сбъдвай смело" е това, което помага да поддържам моя безумно натоварен живот и бизнес в ред.

Очаквам те от другата страна!

ПЛАНЕРЪТ
и всички отделни части от него са обект на авторско право и изключителна собственост на създателката му.

Всички права запазени 2022 © Copyright - domoments.eu